Правила та умови
Договір Громадської Оферти
ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Ми відповідально ставимося до персональної інформації нашої аудиторії, і використовуємо її тільки відповідно до цієї Політикою Конфіденційності. Цей документ дозволить вам дізнатися, яку інформацію ми збираємо і як її зберігаємо.

Роблячи замовлення на нашому веб-сайті та надаючи нам особисту інформацію, ви погоджуєтеся з цією Політикою Конфіденційності.

Яку інформацію ми збираємо і як її використовуємо?
Ми можемо збирати особисту інформацію (наприклад, ваше повне ім'я, адресу електронної пошти, поштову адресу, номер телефону) в наступних випадках:

Ви добровільно відправляєте нам інформацію при оформленні замовлення. Нам потрібна ця інформація, щоб обробляти і виконувати ваше замовлення і повідомляти про його статус, щоб зареєструвати вас як користувача цього сайту або надати вам послуги.

Ви підписуєтеся на розсилки або берете участь в конкурсах, опитуваннях, розіграшах.
Ми можемо ділитися вашою інформацією з представниками державної влади в разі, якщо це передбачено законодавством. Ми також можемо ділитися інформацією для захисту наших прав або власності або в разі порушення прав будь-якої третьої сторони.

Володіння конфіденційною інформацією
Копія ваших персональних даних є активом ГО "Агентів крові" і належить їй. У разі продажу, злиття, корпоративної реорганізації або аналогічної угоди за участю частини або всього проекту, ми можемо передати вашу інформацію покупцеві або суб'єкту-наступниці. Ми також можемо зберегти копію цієї інформації.

Безпека
Ми вживаємо всіх заходів обережності для захисту інформації наших клієнтів. Коли клієнти відправляють інформацію через веб-сайт, ваша інформація захищена як онлайн, так і офлайн. Будь-яка отримана персональна інформація буде використовуватися тільки для виконання вашого замовлення і може використовуватися для внутрішніх аналітичних цілей.

ДОСТАВКА ТОВАРУ

Ми доставляємо всі замовлення державним підприємством України «Укрпошта» або службою Нова Пошта. Ми обов'язково повідомимо номер для відстеження руху посилки.

Орієнтовний термін доставки: 4-5 робочих дня по Україні
Зверніть увагу, що затримки доставки можуть статися з незалежних від нас причин.


ПОВЕРНЕННЯ і ЗАМОВЛЕННЯ

(Обмін на новий товар) товарів з магазину

Товар можна повернути або обміняти протягом двох тижнів, якщо його не вдягали або прали, та якщо товар не містить шерстинок.

Якщо ви хочете обміняти придбаний товар, дотримуйтесь наступних інструкцій:

Заповніть ФОРМУ ПОВЕРНЕННЯ (Форма була включена в ваше замовлення, якщо вона була загублена, ви можете завантажити його)

Заповніть форму замовлення з деталями товару, який хочете отримати в обмін на те, що ви повертаєте (Форма була включена в ваше замовлення, якщо вона була загублена, ви можете завантажити його за посиланням).

Повідомте нам про намір обміняти товар відправивши лист за адресою blood.agents.ua@gmail.com з копіями обох форм ПОВЕРНЕННЯ і ЗАМОВЛЕННЯ. Таким чином, навіть до того, як спочатку придбаний товар повернеться в наш магазин, у нас буде час отримати доступ до вашого нового замовлення і відповісти за наявністю такого товару.

Пеед відправкою упакуйте товар і вкладіть заповнені форми ПОВЕРНЕННЯ і ЗАМОВЛЕННЯ.


Надіслати товар для обміну
Адреса і дані одержувача:

(Для Укрпошти)
04078, вул. Замковецкая 106-А, кв 18
для Балбек Олени

(Для Нової Пошти)
відділення №236
04078, вул. Замковецкая 106-Б
для Балбек Олени

Надішліть нам копію номера / квитанції для відстеження доставки за адресою blood.agents.ua@gmail.com. Ви будете нести відповідальність за витрати, пов'язані з доставкою.

Ви можете скасувати замовлення (товари з магазину, а також індивідуальних замовлень) до його оплати. Після оплати товару буде застосовуватися політика повернення і обміну.
Відповідно до чинного українського законодавства, торгівля через інтернет-магазин є дистанційною торгівлею. У зв'язку з цим інтернет-ресурс магазину www. bloodagents.com/shop є торговим майданчиком ГО "Агенти крові". Договірні відносини між покупцем і продавцем ГО "Агенти крові" оформлюються у вигляді договору публічної оферти.

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1.Ця оферта є офіційною пропозицією «Агенти крові», далі за текстом - «Продавець», укласти Договір купівлі-продажу товарів дистанційним способом, тобто через Інтернет-магазин, далі по тексту - «Договір», і розміщує Публічну оферту (пропозиція) на офіційному інтернет-сайті Продавця «http://bloodagents.com/shop (далі -«Інтернет-сайт»).

1.2.Моментом повного і безумовного прийняття Покупцем пропозиції Продавця (акцептом) укласти електронний договір купівлі-продажу товарів, вважається факт оплати Покупцем замовлення, на умовах цього Договору, у строки та за цінами, вказаними на Інтернет-сайті Продавця.

ПОНЯТТЯ І ВИЗНАЧЕННЯ

2.1.В наданій оферті, якщо контекст не вимагає іншого, наведені нижче терміни мають таке значення:

«Товар» - моделі, аксесуари, комплектуючі та супровідні предмети;

«Інтернет-магазин» - відповідно до Закону України «Про електронну комерцію», засіб для подання або реалізації товару, роботи або послуги шляхом здійснення електронної угоди.

«Продавець» - компанія, яка реалізує товари, представлені на Інтернет-сайті.

«Покупець» - фізична особа, що уклала з Продавцем Договір на умовах, викладених нижче.

«Замовлення» - вибір окремих позицій з переліку товарів, зазначених Покупцем при розміщенні замовлення і здійсненні оплати.

ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

3.1.Продавец зобов'язується передати у власність Покупця Товар, а Покупець зобов'язується оплатити і прийняти Товар на умовах даного Договору.

Цей Договір регулює купівлю-продаж товарів в Інтернет-магазині, в тому числі:

добровільний вибір Покупцем товарів в Інтернет-магазині;

самостійне оформлення Покупцем замовлення в Інтернет-магазині; оплата Покупцем замовлення, оформленого в Інтернет-магазині;

обробка та доставка замовлення Покупцеві у власність на умовах цього Договору.

ПОРЯДОК ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ

4.1.Покупець має право оформити замовлення на будь-який товар, представлений на Сайті Інтернет-магазину і який є в наявності.

4.2.Кожна позиція може бути представлена в замовленні в будь-якій кількості

4.3.При відсутності товару на складі, Менеджер компанії зобов'язаний поставити Покупця до відома (по телефону або через електронну пошту).

4.4.За відсутності товару Покупець має право замінити його товаром аналогічної моделі, відмовитися від даного товару, анулювати замовлення.

ПОРЯДОК ОПЛАТИ ЗАМОВЛЕННЯ

5.1.Оплата здійснюється при замовленні товару в інтернет магазині, на розрахунковий рахунок в гривнях.

5.2.В разі ненадходження грошових коштів, Інтернет-магазин залишає за собою право анулювати замовлення.

УМОВИ ДОСТАВКИ ЗАМОВЛЕННЯ

6.1.Доставка товарів, придбаних в Інтернет-магазині, здійснюється до відділень Укрпошою або Нової поштою, де і здійснюється видача замовлень.

6.2.Зазом із замовленням Покупцеві видаються документи згідно із законодавством України.

ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ СТОРІН

7.1.Продавец має право:
в односторонньому порядку припинити надання послуг за цим договором у разі порушення Покупцем умов цього Договору.

7.2.Покупатель зобов'язаний:
своєчасно оплатити та отримати замовлення на умовах цього Договору.

7.3.Покупець має право:
оформити замовлення в Інтернет-магазині;
оформити електронний договір;
вимагати від Продавця виконання умов цього Договору

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

8.1.Сторони несуть відповідальність за невиконання або неналежне виконання умов цього Договору в порядку, передбаченому цим Договором та чинним законодавством України

8.2.Продавец не несе відповідальності:
за змінений виробником зовнішній вигляд Товару;

за незначну невідповідність відтінку кольору товару, що може відрізнятися від оригіналу товару виключно через різницю передачі кольору моніторами персональних комп'ютерів окремих моделей і мобільних пристроїв;

за зміст і правдивість інформації, наданої Покупцем при оформленні замовлення;

за затримку і перебої в наданні Послуг (обробки замовлення і доставки товару), які відбуваються з причин, що знаходяться поза сферою контролю Продавця;

8.3.В разі настання обставин непереборної сили, сторони звільняються від виконання умов цього Договору. Під обставинами непереборної сили для цілей цього Договору розуміються події, що мають надзвичайний, непередбачений характер, які виключають або об'єктивно заважають виконанню цього договору, настання яких Сторони не могли передбачити і запобігти розумними способами.

8.4.Сторони прикладають максимум зусиль для вирішення будь-яких розбіжностей виключно шляхом переговорів.

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

9.1.Інтернет-магазин залишає за собою право в односторонньому порядку вносити зміни до цього Договору за умови попередньої публікації його на сайті https://bloodagents.com

9.2.Інтернет-магазин створений для організації дистанційного способу продажу товарів через Інтернет.

9.3.Покупець несе відповідальність за достовірність інформації, зазначеної при оформленні замовлення. При здійсненні акцепту (оформленні замовлення і подальшої оплати товару) Покупець надає Продавцю свою беззастережну згоду на збір, обробку, зберігання, використання своїх персональних даних, згідно ЗУ «Про захист персональних даних».

9.4.Оплата Покупцем оформленого в Інтернет-магазині замовлення означає повну згоду Покупця з умовами договору купівлі-продажу (публічної оферти))

9.5.Фактичною датою електронної угоди між сторонами є дата прийняття умов, відповідно до статті 11 Закону України «Про електронну комерцію»

9.6.Перегляд товарів і процес оформлення замовлення для Покупця є безкоштовним.

9.7.Інформація, що надається Покупцем, є конфіденційною. Інтернет-магазин використовує інформацію про Покупця виключно в цілях обробки замовлення, відправлення повідомлень Покупцеві, доставки товару, здійснення взаєморозрахунків та інших дій, пов'язаних з виконанням замовлення

ПОРЯДОК ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ НАЛЕЖНОЇ ЯКОСТІ

10.1.Повернення товару в Інтернет-магазин проводиться згідно з чинним законодавством України.

10.2..Повернення товару належної якості в Інтернет-магазин проводиться за рахунок Покупця.

10.3.У разі повернення Покупцем товару належної якості, Інтернет-магазин повертає йому сплачену за товар грошову суму за фактом повернення товару за вирахуванням компенсації витрат Інтернет-магазину пов'язаних з доставкою товару Покупцеві.

ТЕРМІН ДІЇ ДОГОВОРУ

11.1.Електронний договір вважається укладеним з моменту одержання особою яка направила пропозицію укласти такий договір, відповіді про прийняття цієї пропозиції в порядку, визначеному частиною шостою статті 11 Закону України "Про електронну комерцію".

11.2.До закінчення терміну дії цей Договір може бути розірваний за взаємною згодою сторін до початку процесу фактичної доставки товару, шляхом повернення грошових коштів.

11.3.Сторони мають право розірвати цей Договір в односторонньому порядку, в разі невиконання однією із сторін умов цього Договору та у випадках передбачених чинним законодавством України.

Звертаємо вашу увагу, що сторінка магазину проєкту ГО «Агенти крові» на офіційному інтернет-сайті https://bloodagents.com, має право, відповідно до законодавства України, надавати право користування інтернет платформою ФОП і юридичним особам для реалізації товару.


Made on
Tilda